All About Phones

All About Phones is een eigen online uitgave van Qontent Matters. Hieruit ontlenen wij dagelijks onze kennis over consumentenelektronica. Deze uitgave heeft maandelijks een uniek bereik van 820.000 bezoekers.

All About Phones case header

Achtergrond

Wij startten in 2007 met All About Phones. Gefascineerd waren we, over een nieuw fenomeen: de smartphone. Altijd en overal ‘online’ zijn, daar wilden we als de kippen bij zijn. Ons enthousiasme leidde tot een eigen blog: All About Phones. Sindsdien is de website uitgegroeid tot een van dé Tech-platformen van Nederland, met dagelijks nieuws en video’s vanuit de smartphonewereld.

Werkwijze

Qontent Matters’ in-house redactie van All About Phones is verantwoordelijk voor alle content die voor het blog wordt gecreëerd. Het gaat hier om nieuwsberichten, achtergrondverhalen, tips, reviews (zowel geschreven als video) en achtergrondvideo’s (zoals de Telewiki). De dagelijkse leiding is in handen van een content manager. Ook voor de reviews en video’s zijn twee coördinatoren actief.

Resultaten

All About Phones is één van de grootste Tech-blogs van de Benelux. Maandelijks heeft de website 1.5 miljoen pageviews en wordt de site bezocht door 820 duizend unieke bezoekers. Onze YouTube-video’s worden per maand 275 duizend keer bekeken en 5 duizend mensen ontvangen wekelijks de All About Phones-nieuwsbrief. Dankzij deze cijfers is All About Phones met recht een autoriteit op het gebied van consumentenelektronica en onderstreept het de kennis én specialiteit van Qontent Matters: consumentenelektronica.

All About Phones case resultaat