delivered.

Een vijfdaagse Instagram cursus

We ontwikkelden samen met een filosofe een Instagram cursus waarin genieten centraal staat.

5 dagen genieten

We hebben de Instagram cursus #delevengenieter verdeeld over vijf dagen, met iedere dag een andere module. De cursus is speciaal gemaakt voor het Instagram Stories format, om het de doelgroep zo gemakkelijk mogelijk te maken. Praktisch filosofe Reine Rek is expert op dit gebied en met haar hebben we genieten onderverdeeld in genieten van het moment, van wat je doet, van imperfectie, tevreden zijn en fysiek genot. Met haar praktische voorbeelden en theorieën hebben we een interactieve Instagram cursus gecreëerd en een ‘live’ sessie met Q&A.

Anderzorg instagram campagne pr

150 Instagram stories en landelijke pers

Een interactieve cursus bestaande uit 150 Instagram Stories, perfect afgestemd op de korte spanningsboog van de millennial. Anderzorg behaalt met #delevengenieter landelijke pers, groeit in aantal Instagram volgers en de cursus is door honderden Instagrammers bekeken.

creative agency qontent matters team joyce
Meer weten?

Neem contact op met onze Head of Social Joyce. Zij vertelt je er graag alles over! joyce@qontentmatters.nl

Het projectteam
creative agency qontent matters team lianne

Lianne Plouvier Creative Copywriter

Autoverzekering-campagne Nationale-Nederlanden
delivered.

Instagram cursus Anderzorg

Ontwikkel een inspirerende zorgcampagne voor Anderzorg op Instagram.

idea.
Anderzorg instagram campagne psycholoog

Een campagne over genieten

Anderzorg speelt tijdens het zorgseizoen in op de millennial die graag wil genieten, maar dit soms niet goed kan. De zorgverzekeraar wil deze groep millennials juist laten inzien dat het prima is om je over te geven aan genieten, dat je je hier niet schuldig over hoeft te voelen en dat je dit op veel verschillende manieren kunt doen. Aan ons de opdracht om ook op Instagram de genietende millennial te bereiken.

Anderzorg instagram campagne social

#delevengenieter

Je wilt genieten van het kerstdiner, maar bent juist gestresst vanwege sociale druk. Je wilt genieten van een lekker stuk taart, maar voelt je schuldig om de calorieeën. Onder de hashtag #delevengenieter creëerden we samen met praktisch filosofe Reine Rek een Instagram-cursus waarin genieten van het leven in de breedste zin centraal staat.

idea.