Anderzorg.

Een inspirerende zorgcampagne

Zorgverzekeraar Anderzorg wilde graag de millennial bereiken. Aan ons de opdracht om via Instagram een cursus te ontwikkelen om hen te inspireren.

275000
views
op instagram
150
stories
geproduceerd
15
artikelen
in landelijke media

uitdaging.

een campagne over genieten

Anderzorg speelt tijdens het zorgseizoen in op de millennial die graag wil genieten, maar dit soms niet goed kan. De zorgverzekeraar wil deze groep millennials juist laten inzien dat het prima is om je over te geven aan genieten, dat je je hier niet schuldig over hoeft te voelen en dat je dit op veel verschillende manieren kunt doen. Aan ons de opdracht om ook op Instagram de genietende millennial te bereiken.

aanpak.

#delevengenieter

Je wilt genieten van het kerstdiner, maar bent juist gestresst vanwege sociale druk. Je wilt genieten van een lekker stuk taart, maar voelt je schuldig om de calorieeën. Onder de hashtag #delevengenieter creëerden we samen met praktisch filosofe Reine Rek een Instagram-cursus waarin genieten van het leven in de breedste zin centraal staat.

idee.

5 dagen genieten

We hebben de Instagram cursus #delevengenieter verdeeld over vijf dagen, met iedere dag een andere module. De cursus is speciaal gemaakt voor het Instagram Stories format, om het de doelgroep zo gemakkelijk mogelijk te maken. Praktisch filosofe Reine Rek is expert op dit gebied en met haar hebben we genieten onderverdeeld in genieten van het moment, van wat je doet, van imperfectie, tevreden zijn en fysiek genot. Met haar praktische voorbeelden en theorieën hebben we een interactieve Instagram cursus gecreëerd en een ‘live’ sessie met Q&A.

resulaat.

150 Instagram stories en landelijke pers

Een interactieve cursus bestaande uit 150 Instagram Stories, perfect afgestemd op de korte spanningsboog van de millennial. Anderzorg behaalt met #delevengenieter landelijke pers, groeit in aantal Instagram volgers en de cursus is door honderden Instagrammers bekeken.

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer cases.

  meer cases
  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.