Leazzzy Beter bed

Beter Bed.

#easybedroutine

Bedenk een influencer branding campagne voor Leazzzy – het slaapabonnement powered by Beter Bed.

+14%
CTR
1000892
impressies
4
influencers

uitdaging.

een nieuw merk onder de aandacht brengen

Leazzzy is dé nieuwe manier van slapen. Het is een slaapabonnement – powered by Beter Bed – waarbij je een gloedjenieuwe boxspring kunt leasen. Dit alles tegen een vast bedrag per maand inclusief allerlei services. Hoe kunnen we dit nieuwe merk in een korte periode goed onder de aandacht brengen?

Beter Bed Leazzzy keyvisual

aanpak.

wakey wakey influencers

Om in een korte tijd zoveel mogelijk awareness te creëren voor Leazzzy, hebben we wat influencers wakker geschud. Influencers die haarfijn bij de doelgroep passen én voor wie een slaapabonnement met een boxspring als geroepen komt. Zo hebben Bobbie Bodt, Lizet Greve, Jennifer Ewbank en Lisanne de Bruijn ons hierbij geholpen. Maar: met alleen posts op The Gram red je het niet.

idee.

#easybedroutine

De één mediteert nog even voor het slapengaan. Of valt met Netflix op achtergrond in slaap. Oeps. De ander is weer een fris hoentje in de ochtend door wat rek- en strekoefeningen in bed. Of is de you snooze, you lose koning(in).

Zo heeft iedereen z’n eigen routine met naar bed gaan om easy in slaap te vallen. Of om juist weer easy en fris op te staan. Hoe doet je favo influencer dit eigenlijk?

Onder de #easybedroutine deelden de influencers hun bed routines. En needless to say: dit is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met een goed bed… well hello Leazzzy slaapabo.  

resultaat.

Instagram posts, reels & stories

De influencers hebben meerdere Instragram posts, reels en stories gepost. Over hun bedroutines, het belang van een goed bed, wat Leazzzy inhoudt en riepen hun followers op om ook hun bedroutines te delen. En laten we zo zeggen: inmiddels zijn er héél veel mensen voor wie Leazzzy een droom is die uitkomt. Dus sleep easy, join Leazzzy.

Laura Beter Bed

Laura

Influencer & social media specialist Beter Bed

Met deze campagne hebben we Leazzzy, dé nieuwe manier van slapen, op een effectieve én creatieve manier weten te introduceren in Nederland. Behalve dat wij zeer tevreden zijn over de uitwerking, slapen de influencers ook nog eens heerlijk!

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer cases.

  meer cases
  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.