Bol.com Tech Magazine

Met zijn eigen inspiratieplatforms informeert én inspireert bol.com zijn bezoekers. Op tech.bol.com staan interessante nieuwtjes, videoreviews en achtergrondartikelen over consumentenelektronica. Deze content is begrijpelijk, toegankelijk, actueel en interessant voor iedereen. Zo hoef je geen ‘nerd’ te zijn om op de hoogte te blijven van de leukste gadgets en de nieuwste innovaties.

Uitdaging

De doelgroep van bol.com is heel breed. Jong en oud koopt er zijn spullen want bol.com is de winkel van ons allemaal. Het Tech-platform van bol.com inspireert deze brede doelgroep. Aan ons de opdracht om, samen met onze partner Born05, op een begrijpelijke, toegankelijke manier bezoekers te informeren over technologische innovaties.

Aanpak

Voor de content van tech.bol.com gebruiken we onze eigen in-house expertise over consumentenelektronica. We creëren dagelijks nieuwsberichten, longreads, reviews en video’s over speakers, gadgets, smartphones en andere consumentenelektronica. Deze content is gepassioneerd en enthousiast gemaakt: ideaal om de bol.com-doelgroep te inspireren. Mede hierdoor is het Tech-platform van bol.com voorzien van kwalitatief content die begrijpelijk is voor iedereen.

Vodafone Thuis infographic

Resultaat

Binnen een paar maanden is tech.bol.com al één van de grootste Tech-inspiratieplatformen van Nederland. Het aanbod van content is breed: van nieuwtjes tot reviews en van achtergrondartikelen tot video’s. Dit alles wordt via social aangejaagd en via blogs verspreid.