Ben.

Ben er voor je
kerstcampagne

Activeer klanten om zo veel mogelijk mensen op te geven die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Zo kan iedereen hen een lieve kerstboodschap sturen.

40000
kerstkaarten
verstuurd naar mensen
16000
mensen
blij gemaakt tijdens kerst
15
landen
hebben een kaartje gestuurd

uitdaging.

oproepen tot meedoen en het schrijven van kerstkaartjes

We hebben allemaal wel iemand in onze omgeving die wat extra liefde verdient. Zeker rond de feestdagen. Alleen veel mensen weten niet zo goed aan wie ze dan moeten denken. Kwetsbare mensen zijn namelijk niet altijd even zichtbaar. Voor Ben brachten we hier verandering in.

aanpak.

voor wie ben jij er?

Met de ‘Ben er voor je’-campagne inspireerden we mensen door ze na te laten denken over voor wie ze er kunnen zijn rond de feestdagen. Want zonder dat we het door hebben, is er in onze omgeving altijd wel iemand die wat lieve woordjes goed kan gebruiken.

idee.

een campagne met een boodschap

We riepen de klanten van Ben op deze kerst eens aan een ander te denken. Een kaartje voor je moeder, je buurvrouw, je oma, een kaartje voor iedereen die het goed kan gebruiken. Dit deden we in samenwerking met onder andere OmaPost, de Zonnebloem, Humanitas en stichting het gehandicapte kind. Met het doel: er voor elkaar te zijn, vooral in deze tijden. En dat is gelukt.

resultaat.

geslaagde online campagne

De campagne was een succes. Vanuit wel 15 landen zijn er 40.000 kerstkaarten geschreven voor 16.000 mensen. Voor al deze mensen hebben de lieve woorden veel goeds gedaan. Zo zijn we er allemaal voor elkaar, juist nu.

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer cases.

  meer cases
  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.