Maximal Wonderbus

Je wil met je vriendengroep naar een festival. Of je organiseert voor je werk een bedrijfsuitje. Dan heb je vaak busvervoer nodig. Maar hoe regel je dat makkelijk? Qontent Matters zorgt ervoor dat mensen via Wonderbus snel en eenvoudig een bus kunnen huren.

Uitdaging

Wonderbus heeft al veel ervaring in het verhuren van bussen voor groepen. Een functionele, gebruiksvriendelijk website hiervoor ontbrak nog. Doel van deze website is dat mensen gemakkelijk en snel een bus kunnen huren. Voor Wonderbus moet dit proces werk uit handen nemen en leiden tot meer conversie.

Aanpak

Wij zorgden voor het design van de website en de ontwikkeling van het platform. We hebben een speciale API ontwikkeld die binnen 1 seconde een realistische prijs kan generen voor eindgebruikers. Zo weten eindgebruikers gelijk hoeveel hun busvervoer gaat kosten, wel zo gebruiksvriendelijk én transparant. Daarnaast ontwikkelden we verschillende visuals en GIF’s. Tot slot zagen we toe op dat dit ontwerp werd omgevormd tot een goedwerkende, snelle en gebruiksvriendelijke website voor mobiel en desktop.

Resultaat

Dankzij de website die Qontent Matters voor Wonderbus ontwikkeld heeft kunnen eindgebruikers nu transparant en snel prijzen opvragen voor busvervoer voor grote groepen in Nederland. Hierdoor hebben al duizenden personen via Wonderbus prijzen opgevraagd en een leuke busreis gemaakt naar een bedrijfsfeest of festival.