Mediamarkt M Magazine

M Magazine, voorheen Mediazine, is een gratis magazine dat je mee kunt nemen bij een bezoek aan een MediaMarkt filiaal. In opdracht van iMediate creëert Qontent Matters relevante verhalen voor dit magazine.

MediaMarkt main visual Qontent Matters

UITDAGING

Interessante artikelen, feitjes en verhalen die de MediaMarkt-doelgroep informeert over aangeboden producten en inspireert deze product te kopen. Dat is wat iMediate maandelijks neerzet met M Magazine. Qontent Matters is gevraagd verhalen over consumentenelektronica te schrijven en deze producten begrijpbaar uit te leggen.

Strategie MediaMarkt

AANPAK

Elke maand ontvangt Qontent Matters de uit te werken opdrachten. Voor het uitvoeren van deze opdrachten, die variëren van longreads over technologie tot lijstjes en feitjes, doen wij een beroep op onze interne kennis over consumentenelektronica. Zo garanderen wij dat de artikelen kloppen, informeren en activeren.

RESULTAAT

M Magazine is dan wel een gratis magazine, maar geen goedkoop tijdschrift. Mede dankzij de content van Qontent Matters barst het tijdschrift van MediaMarkt van de interessante, relevante artikelen die de lezer écht inspireert.