T-Mobile.

campagne voor
Unlimited Lieve Woordjes
op Valentijnsdag

Bedenk een sympathieke online campagne voor Valentijnsdag, waarmee we alle klanten van T-Mobile aanspreken. Want in deze tijd kan iedereen wel wat extra liefde gebruiken.

168%
meer conversie
55%
open rate op e-mails
6600x
doorgestuurd naar niet T-Mobile klanten

uitdaging.

een hart onder de riem

De afgelopen periode zitten we veel thuis en zien we onze dierbaren niet zo vaak als we willen. Met Valentijnsdag op komst, wil T-Mobile haar klanten graag een hart onder de riem steken. Een klein beetje extra liefde in deze moeilijke tijd.  

Aan ons de taak om een leuke, hartverwarmende online campagne te bedenken die goed gedeeld kan worden. Speciaal voor Valentijnsdag. Met als doel: de online klanttevredenheid verhogen.  

aanpak.

liefde is unlimited, dus deel het

Februari is dé maand om wat extra liefde te geven. Niet alleen aan je geliefde. Maar aan iedereen die je lief hebt. Zoals je vader, beste vriend, favoriete oom, collega’s die je mist of een fijne buurvrouw. Daarom bedachten we een campagne die breder is dan Valentijnsdag alleen. Unlimited liefde, voor álle klanten van T-Mobile om te delen. 

idee.

een persoonlijk gedicht voorgelezen door Mister Candlelight

Mr. Candlelight is al ruim vijftig jaar dé man van de romantische gedichten op de radio. Jan van Veen, beter bekend als Mister Candlelight, draagt met zijn zwoele stem iedere maandag gedichten voor van luisteraars. Deze stem is voor altijd gelinked aan de liefde in de hoofden van mensen. Dus wie kan beter een persoonlijk gedicht voorlezen, waarin jouw naam te horen was, dan hij?

resultaat.

een geslaagde online campagne

Via de ‘Lieve Woordjes’-pagina kon je een gedicht selecteren dat je door Mister Candlelight wilde laten voordragen. Door je eigen naam en die van je geliefde in te voeren, werd niet alleen een persoonlijk pagina gegenereerd, maar óók een persoonlijk gedicht. Delen met je geliefde was overigens net zo makkelijk. Dat kon direct gedeeld worden via WhatsApp, Facebook Messenger en e-mail.  

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer cases.

  meer cases
  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.