Prénatal.

Perfect op jouw manier

Vertaal een ruwe gedachte door naar twee video’s voor de Prénatal december campagne.

58%
boven target aan impressies
508960
mensen bereikt
75%
boven target aan ThruPlays

uitdaging.

van een krabbeltje naar een uitgewerkt verhaal

Als jonge ouder of ouder to be komt er veel op je af. Je hebt veel vragen en alles is nieuw. De onzekerheid van jonge ouders wordt gevoed door ‘het perfecte plaatje’. 

Met de december campagne wil Prénatal de druk tijdens deze feestmaand wegnemen. En doet dit met de conceptgedachte: Perfect op jouw manier. Alleen hoe vertaal je dit door in een video?

Prénatal december campagne hero

aanpak.

perfecte imperfecte momenten

De klant had zelf al twee ruwe “krabbeltjes” over hoe twee onderwerpen die we zouden kunnen uitwerken. Eentje rondom perfect ingepakte cadeautjes. En eentje rondom de perfect gedekte feesttafel. Maar ja, wat wordt het verhaal? Wat laten we precies zien? En hoe linkt dit naar ‘Perfect op jouw manier’?

Aan ons de taak om dit uit te werken. Een script met een verhaal, dat super herkenbaar is voor ouders. Waarbij perfecte momenten die niet gaan zoals gepland, juíst dierbare momenten met je kleintje opleveren.

idee.

maak samen nieuwe herinneringen

Voor alle twee de onderwerpen hebben we verhaallijnen uitgedacht met situaties die voor ouders super herkenbaar zijn. Perfecte momenten die misgaan, maar eigenlijk daardoor heel dierbaar worden. De rode draad? Samen nieuwe herinneringen maken.

De stiekem uitgepakte cadeautjes, waarbij de meeste lol zit in het inpakpapier zelf. En de perfect gedekte tafel, die besmeurd wordt met verf. Maar daardoor eigenlijk nog gezelliger wordt.

Prénatal december campagne video's

resultaat.

twee hero video’s

We hebben twee hero video’s gemaakt, die zijn opgeleverd in verschillende cuts voor Instagram. Beide video’s hebben boven de gestelde verwachtingen gescoord. Waarbij het altijd leuk is om te zien, dat de video met de zwangere vrouw de doelgroep van Prénatal meer aanspreekt. Maar dat is misschien niet zo gek…

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer cases.

  meer cases
  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.