Prénatal.

videoformat
voor eerlijke verhalen

Bedenk een videoformat waarin Prénatal kan laten zien dat ze er voor iedereen zijn. Hoe je gezinssamenstelling er ook uitziet. Waarin we het taboe van het perfecte plaatje doorbreken over ouderschap. En de nieuwe merkwaarde ‘persoonlijk’ kunnen gaan laden.

33000
weergaven
per aflevering
20%
kijkers bereikt
540000
kijkers
én de best bekeken IGTV video’s

uitdaging.

hoe doorbreken we het taboe van de roze wolk?

Aan de buitenkant lijkt het vaak alsof elke andere first time ouder moeiteloos met de kleine door de opvoeding gaat. Terwijl jij met wallen tot aan je tenen je er doorheen ploetert.

Hoe kunnen we die schijn doorbreken van dat perfecte plaatje? En laten zien dat Prénatal persoonlijke aandacht heeft voor elke first time ouder?

aanpak.

eerlijke verhalen over het ouderschap

We leven niet in een picture perfect wereld, waarin we allemaal massaal vertoeven op een roze wolk na een bevalling van vier dagen.  En we beginnen niet fluitend aan onze “andere” werkdag, na de zoveelste gebroken nacht. Maar waarom hoor je daar nooit iemand over?

Tijd voor wat eerlijkheid! Met herkenbare verhalen over het ouderschap. Dat geeft een gevoel van erkenning. En misschien zelfs bevrijding. Want: je bent niet de enige.

idee.

eerlijk is heerlijk

Ontdek hoe heerlijk het is om eens écht eerlijk naar elkaar te zijn als ouder. Die eerlijke verhalen waren de basis van het videoformat. Waarin we ook de focus legden op verschillende soorten gezinssamenstellingen.

Zo ging momfluencer Marlieke Koks in gesprek met twee vaders die een tweeling hebben gekregen via een draagmoedertraject. Ook is er een moeder die vertelt dat de bevalling en alles erna echt wel pittig was. En een moeder vertelt over haar bewuste keuze om als alleenstaande ouder kinderen te krijgen.

resultaat.

best bekeken IGTV video aller tijden

We hebben drie Eerlijk is Heerlijk video’s gemaakt. Deze zijn weggezet op YouTube en IGTV. Ook heeft momfluencer Marlieke de video’s geteaset op haar eigen kanalen. De content is zeer goed bekeken en positief ontvangen. Aan de reacties was duidelijk te zien dat het veel losmaakte en er herkenning was.

Met de serie heeft Prénatal ook nieuwe mensen bereikt. Want minimaal 20% van de kijkers per aflevering volgden Prénatal nog niet. En helemaal trots zijn we op de video die het best bekeken IGTV heeft behaald van Prénatal sinds aller tijden. Kortom: een heerlijk videoformat dat vraagt om een eerlijk vervolg. 

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer cases.

  meer cases
  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.