T-Mobile.

loyaliteitscampagne
met een twist

Bedenk een positieve campagne waarin T-Mobile de herwonnen vrijheid van deze zomer viert. En haar klanten er weer op uit stuurt door Unlimited Data (Limited klanten) of iets anders cadeau (Unlimited klanten) te doen aan haar klanten.

231000
keer
getwist
66200
keer
opnieuw gespeeld
28000
keer
zomerherinneringen gedownload

uitdaging.

de zomer vieren

Na maanden van thuis zitten, komt eindelijk de zomer in zicht. Yes! Een zomer waarin we weer meer mogen en kunnen. T-Mobile wil dit graag vieren met haar klanten. Daarom wilden ze Limited-klanten 5 dagen Unlimited Data cadeau doen. En Unlimited-klanten maakten kans op zomerse prijzen. Maar hoe breng je dit op een leuke manier over?  

aanpak.

maak nieuwe zomerherinneringen

De hoofdgedachte was: ga er weer op uit deze zomer! Maar ja, waar begin je? T-Mobile to the rescue.

We wilden mensen prikkelen en inspireren met een wereld aan unlimited mogelijkheden. Stimuleren om van alles te gaan ontdekken en het avontuur aan te gaan. Om nieuwe zomerherinneringen te maken. En die te delen met vrienden en familie. Waarbij Unlimited Data natuurlijk goed van pas komt. Of een zomerse prijs, die je kon winnen..

idee.

twist voor Unlimited Summer Memories

Met Unlimited Summer Memories gaven we T-Mobile klanten die eindeloze zomerse inspiratie. Een soort generator die je digitaal een twist gaf. En het resultaat je volop inspireerde met de te gekke dingen die je kon gaan doen.

Denk aan ‘Videobellend uit een luchtballon parachutespringen’. Of ‘Viral gaan op TikTok met zelfgemaakt ijs in alle kleuren van regenboog’. Maar ook ‘De huladans leren via Facetime met een local uit HawaiBen nog veel meer.

resultaat.

geslaagde loyalty campagne

Voor Unlimited Summer Memories hebben we meerdere eDM’s gemaakt. Voor Limited en Unlimited klanten. Klanten vonden het een te gekke actie.

Met perfecte timing: de actie en cadeaus kwamen goed van pas tijdens de vakantieperiode. Er is veel getwist. Maar nog belangrijker: klanten waren volop geïnspireerd om Unlimited Summer Memories te maken én te delen.

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer cases.

  meer cases
  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.