CTA: call to action.

De klant op het juiste moment en de juiste manier triggeren

Verkoop je een product of dienst? Dan moet je (potentiële) klanten op een heleboel verschillende manieren bereiken. Informeren is belangrijk, zodat de klant jou gaat overwegen. Maar hij moet ook de trekker overhalen. Een goede CTA triggert je klant. Maar een goede call to action gaat niet over één nacht ijs. Gelukkig is qontent matters er voor je in deze belangrijke step of your journey.

CTA betekenis

Een CTA is een call to action. Dit is content waarmee jij je bezoeker wilt overtuigen direct een bepaalde handeling uit te voeren. Bijvoorbeeld om je product te kopen, een e-mailadres achter te laten of om de bezoeker zich te laten inschrijven.

CTA: belangrijk in the messy middle

Je product kan nog zo goed zijn. En je kunt jouw klanten nog zo goed informeren en je product top of mind maken. Maar het succes van jouw campagne valt of staat met een rake CTA. Zeker in ons campagne construct genaamd the messy middle.

We snappen: dat moeten we je uitleggen. The messy middle is het model dat wij hanteren bij onze campagnes. Dit model gaat ervan uit dat een aankoopproces niet lineair is. Mensen blijven vaak in een ‘loop’ zitten van ontdekken en evalueren. Een goede CTA haalt ze uit deze ‘loop’ en activeert ze. Zodat ze overgaan tot de handeling die de CTA voorstelt, zoals een aankoop.

Call to action: on- én offline belangrijk

Voor CTA’s denken wij kanaal- en middelonafhankelijk. Omdat een goede CTA de bezoeker op het juiste moment overhaalt. Dat juiste moment is elke keer weer anders. Soms is het door middel van een abri met een QR-code, om een offline iemand online te brengen. Soms is de CTA juist online. Een goede CTA is daarom altijd maatwerk.

In every step of the journey

qontent matters heeft jarenlange ervaring met het bedenken en perfectioneren van activerende CTA’s. We meten de resultaten, doen A/B/C-tests en optimaliseren. Zo ontzorgen we onze klanten in every step of the journey. Alles voor de perfecte call to action. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je van gedachten wisselen over CTA’s? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in.

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer diensten.

  inspiratie

  We nemen klanten mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van content.

  Dit doen we met zelfontwikkelde masterclasses en inspiratiesessies. Ook schrijven we regelmatig columns in vak media. En hoor je ons op de radio.

  creatie

  We bedenken creatieve campagnes in every step of the journey. In elke vorm. Voor elk mediakanaal.

  Van 360-campagnes tot blogs. Van video’s tot social strategieën, seo-copy en meer. En het mooie is: we produceren het allemaal zelf.

  optimalisatie

  Een strategie met groeidoelstellingen nodig? PR-aandacht? Goede vindbaarheid? Check, check en dubbelcheck.

  We zorgen ervoor dat je organische verkeer een boost krijgt én houdt. Dit vertalen we door naar journeys die in elke stap meetbare resultaten laten zien. Verteld in een duidelijke taal.

  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.