Columns.

Zet bezoekers aan het denken

Inhaken op het nieuws en de lezers pakken? Daarvoor is de column al vele jaren een geschikte tool. qontent matters gaat met een scherpe pen aan de slag om de interactie met de bezoekers te verhogen.

Zet bezoekers aan het denken met columns

Inhaken op het nieuws en de lezers pakken? Daarvoor is de column al vele jaren een geschikte tool. Neem bij ons een vaste schrijver of schrijfster en laat hem of haar met een scherpe pen ingaan op hetgeen dat bij de lezers speelt.

Schrijvers met een scherpe pen

Ons team heeft jaren ervaring met schrijven. Een column, of een advertorial, is wat dat betreft iets dat we graag leveren. Of we helpen anderen op weg met deze tool om zo de interactie met de lezers te verhogen. Een column op een vast moment zorgt ervoor dat mensen terugkomen. Via direct verkeer én het uitrollen van een visuele stijl. Hierdoor wordt de column een duidelijk herkenningspunt op social media.

Columns prikkelen de lezer

Een column is misschien wel de meest persoonlijke tekst die iemand schrijft. Het is een kort stukje tekst door de ogen van de schrijver. Hij of zij heeft een bepaalde visie op het nieuws. Of een column gaat over iets dat de schrijver heeft meegemaakt. Door deze persoonlijke benadering prikkelt het de lezer meer dan een gemiddelde tekst. En dat levert meer interactie op. Dat is weer goed voor de positie op social media en het verkrijgen van veel verkeer op je website.

Onderwerpen die leven

Samen kijken we naar wat er bij jouw doelgroep speelt. Onze columnisten kijken daar goed naar en passen de tone of voice aan op wat bij de doelgroep past. Je wil namelijk onderdeel zijn van de community, niet erboven staan. Dan mis je namelijk de connectie die bij een goede column zo belangrijk is. Het moet echt iets worden waar lezers voor terugkomen. Het ultieme doel is dat ze het in hun agenda zetten en nooit een aflevering willen missen.

Bespreek de mogelijkheden

Wil je aan de slag met een goede columnreeks? Bespreek het met ons. We kijken dan samen wat er bij jou past en hoe we je ontzorgen. Plan vrijblijvend een afspraak met ons in. Dan spreken we elkaar snel.

 
 

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer diensten.

  inspiratie

  We nemen klanten mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van content.

  Dit doen we met zelfontwikkelde masterclasses en inspiratiesessies. Ook schrijven we regelmatig columns in vak media. En hoor je ons op de radio.

  creatie

  We bedenken creatieve campagnes in every step of the journey. In elke vorm. Voor elk mediakanaal.

  Van 360-campagnes tot blogs. Van video’s tot social strategieën, seo-copy en meer. En het mooie is: we produceren het allemaal zelf.

  optimalisatie

  Een strategie met groeidoelstellingen nodig? PR-aandacht? Goede vindbaarheid? Check, check en dubbelcheck.

  We zorgen ervoor dat je organische verkeer een boost krijgt én houdt. Dit vertalen we door naar journeys die in elke stap meetbare resultaten laten zien. Verteld in een duidelijke taal.

  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.