Copywriting.

Copy dat informeert en activeert in every step of the journey

Copy. Onmisbaar voor elk bedrijf. Of je nu wilt informeren, activeren of entertainen. In woorden verpak je de boodschap van je bedrijf. Vertel je wat je doet. Of help je de klant. In every step of the journey. Daarom is copywriting al jaren een van de specialiteiten van qontent matters. Wij staan voor je klaar. Met allerlei soorten teksten.

Copy van qontent matters

Copy is en zal altijd essentieel zijn in het uitdragen van je boodschap of communiceren van je doel. De manier waarop? Die kan verschillen. Maak snel kennis met de verschillende varianten. De verschillen qua invulling, maar delen veel met elkaar. Altijd geschreven op B1-taalniveau. In lijn met de tone of voice van het bedrijf. En altijd actief en vriendelijk geschreven.

Campagnecopy

Dé manier om de boodschap van jouw bedrijf over te brengen. Met duidelijke taal. Activerend of informerend. Het één sluit het andere daarin trouwens niet uit. Als je maar duidelijk bent. Daar zorgen we samen voor. In elke stap van de campagne.

Blogs

Je (potentiële) klanten informeren over iets dat raakvlak heeft met jouw bedrijf of dienst? Of vertellen over een nieuwtje uit je bedrijf? Het blog is daarvoor het uitgelezen platform. De perfecte omgeving om op regelmatige basis content te blijven creëren. Ideaal wanneer jij je organische vindbaarheid wilt verhogen. Niet voor niets zweren klanten van ons, zoals T-Mobile en Tele2, al jaren bij het gebruik van blogs. Het verhoogt de online vindbaarheid van het domein en genereert indirect nog sales ook. En dat alles is via dashboarding goed door te meten, zodat het rendement duidelijk inzichtelijk is.

EDM’s

De meeste bedrijven hebben ze. Hele databases aan e-mailadressen van (potentiële) klanten. Wordt dit ook effectief benut? Onze ervaring: vaak niet. Met een slimme EDM-flow of -strategie help je mensen over de streep te trekken. Door te informeren en ze te overtuigen van de voordelen van jouw bedrijf of dienst. EDM’s zijn bondig en daarmee to-the-point. Ze helpen je lezer letterlijk verder. En wel naar de landingspagina.

Landingspagina’s

Landingspagina’s zijn pagina’s waarop nieuwe bezoekers ‘landen’. Dit doen ze bijvoorbeeld vanuit een advertentie of e-mail van jou. Met een landingspagina zorg je dat de bezoeker soepel overstapt van buiten naar binnen je domein. Vervolgens geef je meer informatie. Of verleid je de lezer om hem te triggeren tot een transactie. Daarom zijn landingspagina’s niet alleen informatief, maar ook activerend.

Short copy

Korte teksten zonder poespas. In een paar woorden de essentie van je boodschap pakken. Short copy wordt in deze always-on wereld steeds belangrijker. Met onze kundige copywriters kom je altijd in een paar woorden tot de kern.

UX-copy

Het maakt of breekt de gebruiksvriendelijkheid van je site of app. En zorgt dat het nog converteert ook: sterke UX-copy. Copy die de gebruikservaring centraal staat. Zodat je niet alleen zorgt dat jouw interne communicatiebehoefte klopt, maar ook aan de externe informatiebehoefte wordt gedacht. Ook bij deze stap staan wij voor je klaar.

Social copy

Social copywriting is een vak apart. Omdat de tone of voice op social vaak nét wat anders is. En omdat elk social platform zijn eigen spelregels heeft. Van ideale posttijden tot de perfecte lengte voor een post of story. In ons social media-team zitten copywriters die als geen ander de laatste trends en regels in social land weten.

SEO-pagina’s

Permanente pagina’s die zijn geoptimaliseerd op de best mogelijke, relevante zoekwoorden. Dat zijn SEO-pagina’s. Pagina’s met hele ladingen aan interessante, relevante informatie over het onderwerp. Beter dan dat van concurrerende domeinen met als doel: de nummer één-positie op een zoekwoord waarop veel mensen zoeken. Ons SEO-team monitort deze pagina’s op optimalisaties om de vindbaarheid te perfectioneren.

Website teksten

Teksten in lijn met de tone of voice van je bedrijf, met daarin e informatie die jij op je website wilt communiceren. Websiteteksten hebben veel raakvlakken met SEO-teksten, maar er zit ook een verschil tussen. Sommige webteksten hebben geen SEO-doel. Bijvoorbeeld omdat het over jouw merk gaat. Die optimaliseren we dan wel op de branded zoektermen. Terwijl SEO-pagina’s vaak non-branded zijn geoptimaliseerd.

Teksten laten schrijven

qontent matters helpt in every step of the journey met de copywriting voor jouw bedrijf. Met onze gestructureerde aanpak, ontzorgen we jou en leveren we in hoog tempo hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hieronder een digitale afspraak in om erover te praten en om de wensen voor jouw bedrijf vrijblijvend in kaart te brengen.

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer diensten.

  inspiratie

  We nemen klanten mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van content.

  Dit doen we met zelfontwikkelde masterclasses en inspiratiesessies. Ook schrijven we regelmatig columns in vak media. En hoor je ons op de radio.

  creatie

  We bedenken creatieve campagnes in every step of the journey. In elke vorm. Voor elk mediakanaal.

  Van 360-campagnes tot blogs. Van video’s tot social strategieën, seo-copy en meer. En het mooie is: we produceren het allemaal zelf.

  optimalisatie

  Een strategie met groeidoelstellingen nodig? PR-aandacht? Goede vindbaarheid? Check, check en dubbelcheck.

  We zorgen ervoor dat je organische verkeer een boost krijgt én houdt. Dit vertalen we door naar journeys die in elke stap meetbare resultaten laten zien. Verteld in een duidelijke taal.

  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.