Inspiratiesessie.

Inspiratiesessies met tips uit de praktijk

Wil je voor jouw bedrijf graag content maken? Dan kunnen we ons voorstellen dat je niet goed weet waar je moet beginnen. Je hebt een website, talloze sociale kanalen en in veel gevallen een tekort aan tijd. De oplossing? Een inspiratiesessie. Perfect om de juiste handvatten te krijgen. qontent matters ontzorgt je ook in deze step of your journey.

Je hebt het er als bedrijf maar druk mee: zichtbaar zijn. Met een duidelijke website, maar ook op social media. Want dat is waar je klanten zitten. Dat heeft zo zijn uitdagingen, want elk social kanaal heeft zijn eigen geheimen. In een inspiratiesessie kom je ze te weten voor het sociale kanaal naar keuze.

Algemene inspiratie­sessie

Tijdens deze inspiratiedag nemen we je mee in de belangrijkste dingen die komen kijken bij non-stop contentcreatie. Hoe richt je dit slim voor je bedrijf in, zodat iedereen wat hij moet doen? En zodat er draagvlak voor is? Welke kanalen zijn er en wat zijn daarbij de beste voor jouw bedrijf om op actief te zijn? Welke spelregels gelden er voor deze kanalen? In een inspiratiedag komt het allemaal aan bod. Zo weet jij wat je te doen staat.

Inspiratie­sessie voor Instagram

Inspiratiesessies kunnen ook concreter zijn. Daarbij spitsen we ons toe op een specifiek platform. Zoals Instagram. Hét sociale medium waar je als bedrijf moet zijn. Daar zitten de meeste gebruikers die interesse hebben. En dus een hoge conversiekans bieden. Maar hoe kom je tot een goede aanpak om deze mensen voor je te winnen? In een inspiratiedag voor Instagram geeft ons social media-team je lessen uit de praktijk.

Daar hebben we er nogal wat van. Zo verzorgden we de social media strategie voor onder andere vtwonen en Fést Amsterdam. Met als gemene deler: organische groei voor duurzaam succes.

Inspiratie­sessie voor Pinterest

Pinterest is booming. Sinds kort kun je Pinterest als bedrijf gebruiken om mensen makkelijk naar je website te krijgen. Daar kunnen ze de producten die ze pinnen meteen kopen. Daarbij is het wel belangrijk dat je jouw content goed insteekt. Wist je bijvoorbeeld dat Pinterest eerder een zoekmachine dan social medium is? Met die wetenschap kijk je meteen anders aan. Onze lessen uit de praktijk helpen je aan de slag te gaan met dit interessante kanaal.

Inspiratie­sessie voor LinkedIn

Hoe vergroot je als bedrijf je zichtbaarheid op het belangrijkste zakelijke sociale medium? In een inspiratiedag voor LinkedIn nemen we alle do’s, don’ts en slimme tips met je door. Bijvoorbeeld hoe je werknemers inzet als ambassadeurs van je bedrijf. Omdat via persoonlijke profielen de zichtbaarheid van je bedrijf veel groter kan zijn dan wanneer je alleen vanuit het account van je bedrijf communiceert.

Inspiratie­sessie voor Facebook

Facebook is nog altijd het sociale medium waarop de meeste mensen actief zijn. Van jong tot oud en van praktisch tot theoretisch opgeleid. Hoe vang je de aandacht van deze mensen? In onze inspiratiesessie voor Facebook laten we zien hoe je organische groei realiseert op dit platform. En hoe je binnen je organisatie ervoor zorgt dat er draagvlak komt voor een continue stroom aan nieuwe content op jullie Facebook-profiel.

Inspiratie­sessie voor TikTok

Als bedrijf Gen Z bereiken? TikTok is dan hét medium om actief op te zijn. Met een inspiratiesessie voor TikTok bespreken we alle belangrijke manieren om vindbaar te worden op dit interessante platform. Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van adverteren? En wat zijn slimme manieren om je organische vindbaarheid hier te vergroten? Wij nemen je mee langs alle slimme tips, do’s en don’ts voor tikTok.

Inspiratie­sessie voor Snapchat

Snapchat is het ideale platform om mensen vanuit een campagne naar je website te krijgen. Met grappige video’s trek je de aandacht om deze mensen vervolgens door te verwijzen naar je site. Het belangrijkste? Een goede CTA helpt altijd. Tijdens onze inspiratiesessie voor Snapchat nemen we de belangrijkste manieren met je door om snapchatters te converteren. Ook geven we tips hoe je jouw online following op ‘Snap’ kunt vergroten.

Inspiratiedag voor creatief denken

Non-stop content creëren. Het kan nogal wat zijn. Hoe doe je dit op gestructureerde manier zonder dat creativiteit op de tweede plaats komen? Tijdens onze inspiratiedag over creatief denken gaan we hier op in. Vooraf hebben we al contact met elkaar over de specifieke uitdagingen voor jouw bedrijf. Op die manier krijg jij een inspiratiedag op maat. Van processen goed inrichten tot de juiste kanalen kiezen om content voor te maken.

Meer informatie over onze inspiratie­sessies

Onze inspiratiesessies worden gegeven door onze eigen medewerkers. Stuk voor stuk zijn dit toppers die dag-in dag-uit content maken voor grote A-merken. Ze zijn bekend met writers blocks en creatieve moeheid, maar ook hoe je die omzeilt. Na zo’n inspiratiesessie ben je helemaal ‘bij’ en weet je precies wat de belangrijkste spelregels zijn voor de kanalen waarop jij wilt publiceren.

Meer weten? Plan vrijblijvend een afspraak in om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer diensten.

  inspiratie

  We nemen klanten mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van content.

  Dit doen we met zelfontwikkelde masterclasses en inspiratiesessies. Ook schrijven we regelmatig columns in vak media. En hoor je ons op de radio.

  creatie

  We bedenken creatieve campagnes in every step of the journey. In elke vorm. Voor elk mediakanaal.

  Van 360-campagnes tot blogs. Van video’s tot social strategieën, seo-copy en meer. En het mooie is: we produceren het allemaal zelf.

  optimalisatie

  Een strategie met groeidoelstellingen nodig? PR-aandacht? Goede vindbaarheid? Check, check en dubbelcheck.

  We zorgen ervoor dat je organische verkeer een boost krijgt én houdt. Dit vertalen we door naar journeys die in elke stap meetbare resultaten laten zien. Verteld in een duidelijke taal.

  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.