Masterclass.

Deepdive sessies met geheimen die je niet uit boeken haalt

Lessen uit de praktijk. Van onze contentexperts. Over kwaliteiten die jij jezelf meester wil maken. Het kan met de masterclasses van qontent matters. In deze deepdive sessies kom jij praktische geheimen te weten die niet uit boeken te halen valt. Geheimen die wij te weten kwamen door talloze opdrachten en learnings voor ons werk voor de meest uiteenlopende A-merken.

Wat is een master­class?

Een masterclass is een inhoudelijke sessie over een bepaald sociaal medium of vakgebied. Hier blijven we niet aan de oppervlakte, maar gaan we de diepte in. Op specifieke uitdagingen die gelden voor jou bedrijf met betrekking tot het onderwerp. Om jou verder te helpen dan waar je tot nu toe al knap bent gekomen. We gaan verder dan de kennis uit boeken en learnings die online staan. Omdat we uitgaan van onze jarenlange ervaring en learnings die we onttrekken uit ons werk voor uiteenlopende A-merken.

In every step of the journey

qontent matters is er voor jou in every step of the journey. We zijn een full service creatief contentbureau die jou van a tot z kan ontzorgen. Dat geldt niet alleen voor het bedenken, ontwikkelen en realiseren van content, maar ook daar voorbij. In onze masterclasses geven we jou onze kennis door. Zodat jij verder groeien.

Voor wie zijn deze master­classes?

De masterclasses van qontent matters zijn voor iedereen die zelf voldoende capaciteit heeft om de learnings in de praktijk te brengen. Voor bedrijven met zelf genoeg kundige medewerkers die rijp zijn om de volgende stap te zetten. Voor wanneer je met een bepaald platform of vakgebied ver bent gekomen, maar merkt dat je nu niet verder komt. Wij zijn er om je te helpen die volgende stap te zetten.

Masterclasses op maat

Wij zijn er om jou te ontzorgen in every step of the journey. Daarom zijn onze masterclasses maatwerk. Waarbij we samen met jou inventariseren waaraan behoefte is binnen je organisatie. Zodat de masterclass zijn doel treft. Of het nu gaat om de volgende stap voor Instagram of Pinterest, maar ook voor SEO-copywriting en contentoptimalisatie.

Masterclass voor Pinterest

Pinterest is hét sociale medium om nu in te stappen. Eigenlijk is het geen sociaal medium, maar een zoekmachine. En voor zoekmachines zijn er allerlei manieren om je organische vindbaarheid te vergroten. In deze masterclass nemen we je van a tot z mee in het vindbaar worden via Pinterest. We gaan daarbij een stap verder dan alleen vindbaar worden: hoe hou je mensen aan je gebonden? En zorg je dat ze tot een transactie overgaan? In deze masterclass voor Pinterest komt het aan bod. Onder andere Prénatal en HEMA gingen je voor in deze masterclass.

Masterclass voor Instagram

Instagram wordt, naast een populair social medium, ook steeds meer een shopping-kanaal. Hoe zet je dit in om volgers te converteren? Het is een onderdeel van onze masterclass voor Instagram. Daarbij gaan we ook in op het duurzaam vergroten van je organische base, een contentstrategie en de do’s en don’ts die voor Instagram zo belangrijk zijn. Onder andere vtwonen ging je voor in deze masterclass.

Masterclass voor SEO-copywriting

In de wereld van SEO zijn veel feiten, maar ook fabels die ontkracht moeten worden. Wat zijn de laatste spelregels in de wereld van SEO-copywriting? In deze masterclass voor SEO-copywriting nemen onze SEO-copywriters ze met je door. We gaan de focus zoekwoorden voorbij en gaan het met je over bijvoorbeeld keyword topics hebben. En over het meten van resultaten. Zodat jij straks weet wat, dat jij doet, werkt. Onder andere de redactie van MarketingTribune ging je voor in deze masterclass.

Masterclass voor content­optimalisatie én conversie

De tijd dat ‘we iets met content moeten doen’ is voorbij. Steeds meer bedrijven beschikken over bakken aan content. Goed bezig, maar is er ook aan stap twee én drie gedacht? Het up-to-date en kloppend houden van je content en deze op basis van resultaten en data optimaliseren? In onze masterclass voor contentoptimalisatie gaan we voorbij de contentproductie. Zo kom je er achter welke content wel en niet goed presteert en welke content op wat voor manieren geoptimaliseerd kán, maar – nog belangrijker – ook moet worden. Daarnaast geven we je inzicht en tips hoe content kan bijdragen aan conversie én hoe je je gehele organisatie aligned kunt krijgen achter een gezamenlijk doel; conversie van je content.

Masterclass mogelijkheden

Interesse in een masterclass voor jouw bedrijf? We komen graag in contact met je. Om van jou te horen wat de wensen zijn en waar de uitdagingen voor jou liggen. Plan daarom hieronder vrijblijvend een afspraak met ons in. Dan kijken we samen hoe we jou die volgende stap kunnen laten zetten. Op naar the next step in your journey!

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer diensten.

  inspiratie

  We nemen klanten mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van content.

  Dit doen we met zelfontwikkelde masterclasses en inspiratiesessies. Ook schrijven we regelmatig columns in vak media. En hoor je ons op de radio.

  creatie

  We bedenken creatieve campagnes in every step of the journey. In elke vorm. Voor elk mediakanaal.

  Van 360-campagnes tot blogs. Van video’s tot social strategieën, seo-copy en meer. En het mooie is: we produceren het allemaal zelf.

  optimalisatie

  Een strategie met groeidoelstellingen nodig? PR-aandacht? Goede vindbaarheid? Check, check en dubbelcheck.

  We zorgen ervoor dat je organische verkeer een boost krijgt én houdt. Dit vertalen we door naar journeys die in elke stap meetbare resultaten laten zien. Verteld in een duidelijke taal.

  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.