Social.

Spraakmakend op social in every step of the journey

Opvallen bij de doelgroep. Dat wil elk bedrijf. Social media is hier de ideale tool voor. Het brengt je snel in contact met je beoogde klant. Een juiste aanpak is essentieel. Want op welk platform bevinden zij zich? Waar zijn ze in geïnteresseerd? Hoe houdt je hun aandacht vast? qontent matters helpt je spraakmakend te zijn op social in every step of the journey. Van social media strategieën uitwerken tot social media campagnes opstellen. Ontdek snel wat we voor je kunnen betekenen.

 

Social media bij qontent matters

Social media is niet meer uit ons leven te denken. We gebruiken het voor werkelijk alles. Het nieuws lezen, vermaakt worden, nieuwe producten ontdekken, recensies lezen. Noem het maar op. Voor bedrijven is het de ideale plek om snel in contact te komen met de doelgroep. Je kunt gemakkelijk de interactie aangaan. Ontdekken wat ze leuk vinden. Of een specifiek publiek aanspreken.

Top of mind blijven, is de uitdaging. Daarom helpen we je bij qontent matters op te vallen op social in every step of the journey. Of je nu al een tijdje bezig bent en advies nodig hebt. Een nieuw merk in het leven wil roepen. Of hulp nodig hebt bij de creatie van sprekende social media campagnes. 

Social media strategie

Concurrerende merken. Je vindt ze op Instagram, TikTok, Facebook, Pinterest. Waar dan ook. Hoe val je op? Alles valt of staat met een duidelijke sociale media strategie. Hierin leg je vast waar je je de komende tijd op gaat focussen. Van de kanalen tot de doelgroepen en de doelen die je wilt bereiken. We stellen voor jou het juiste social media plan samen. Zodat je een goed beeld hebt van hoe en waar je het beste in aanraking komt met potentiele klanten.

Social media campagnes

Een nieuw merk lanceren. Een product of dienst een boost geven. Meer naamsbekendheid opbouwen. Via social media kan het allemaal. Je hebt er alleen wel een ijzersterke campagne voor nodig. Eentje die blijft hangen en je merkverhaal of boodschap goed overbrengt. Onze contentexperts zijn op de hoogte van de laatste trends. Weten precies wat er nú gaande is en waardoor je merk nóg meer leeft. Met deze kennis bedenken en creëren we een social media campagne die de doelgroep écht aanspreekt.

Social media management

Social media is bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje. Er komt meer bij kijken dan je denkt. Formats bedenken, posts uitwerken, community management, analyses maken. Ga zo maar door. Wil je dit het liefst uit handen geven? Dan staan onze social media managers voor je klaar. Ze managen elke kanaal van A tot Z. Alles met het oog op nog meer groei.

Helemaal up to date via social media masterclasses

Van plan een nieuw social media kanaal in te zetten? Bijgespijkerd worden met de laatste kennis en trends? Bij qontent matters geven we ook social media masterclasses. Helemaal op maat gemaakt, door onze contentexperts. Kom alle geheimen te weten om organisch te groeien op Instagram. Of ontdek hoe je nog meer conversie behaalt met Pinterest. We kijken waar voor jou de behoefte ligt en duiken samen de diepte in.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan hieronder een kennismaking met ons in.

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer diensten.

  inspiratie

  We nemen klanten mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van content.

  Dit doen we met zelfontwikkelde masterclasses en inspiratiesessies. Ook schrijven we regelmatig columns in vak media. En hoor je ons op de radio.

  creatie

  We bedenken creatieve campagnes in every step of the journey. In elke vorm. Voor elk mediakanaal.

  Van 360-campagnes tot blogs. Van video’s tot social strategieën, seo-copy en meer. En het mooie is: we produceren het allemaal zelf.

  optimalisatie

  Een strategie met groeidoelstellingen nodig? PR-aandacht? Goede vindbaarheid? Check, check en dubbelcheck.

  We zorgen ervoor dat je organische verkeer een boost krijgt én houdt. Dit vertalen we door naar journeys die in elke stap meetbare resultaten laten zien. Verteld in een duidelijke taal.

  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.