Video.

Offline en online video productie in every step of the journey

Wil je voor jouw bedrijf een video produceren? qontent matters kan je in every step of the journey begeleiden. Voor zowel offline of online video. Van het bedenken van een concept of format dat ertoe doet tot opname en montage. Met als eindresultaat video’s die op meerdere platformen inzetbaar zijn.

Video: inhouse productie van a tot z

Voor de videoproducties van jouw bedrijf kan qontent matters het werk volledig uit handen nemen. Wij doen onze videoproducties inhouse. Dit betekent dat jij altijd met dezelfde mensen werkt. En dat we binnen ons bedrijf de juiste mensen aanhaken voor elk onderdeel van het productieproces.

Zo schuift ons creatief team aan voor de ontwikkeling van concepten, neemt ons inhouse productieteam de opnames op zich en hebben we onze eigen Sony FS7-camera, licht en geluid én montagetafel voor het produceren van de video’s. Ons social media-team en onze content experst kijken mee welke platformen het interessantst zijn om video’s te publiceren.

Begeleiding in every step of the journey

qontent matters is er voor every step of the journey. Dit betekent dat je ons bij elke stap kunt aanhaken. Ligt er al een concept, maar zoek je nog een partij om de video te produceren? Dan stapt qontent matters probleemloos op dat moment in. Maar ook voor alleen een concept zit je goed bij ons. Of voor alleen de montage of een distributiestrategie.

Middel- en kanaal­onafhankelijk opgenomen

Neem je video’s op met qontent matters? Dan nemen we die middel- en kanaalonafhankelijk op. Dit betekent dat je video’s, desgewenst, op verschillende platformen kunt verspreiden. Van een video voor op televisie tot social cuts voor Instagram Stories (zoals we voor Rituals deden), Facebook en YouTube. Door onze middel- en kaanalonafhankelijke denkwijze kijken we altijd wat het beste kanaal is om jouw video’s effectief te publiceren.

Heel belangrijk. Want zonder goede distributiestrategie kan het eindresultaat heel mooi zijn, maar niet activeren. Deze extra stap in jouw journey resulteert erin dat jouw video’s impact hebben. Precies waarvoor ze bedoeld zijn.

De mogelijkheden bespreken

Benieuwd in welke stap van jouw reis wij je kunnen ontzorgen? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw videoproductie. En denken we out-of-the-box mee om extra impact te genereren.

let's
meet.

Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een video call in. Selecteer hiernaast datum, tijd en de dienst waarmee we je kunnen helpen. Dan heb je direct een digitale afspraak met de juiste persoon.

Liever een belletje of een mail sturen?
Dat kan natuurlijk ook!


Selecteer datum en tijd terug

  Afspraak bevestigd, zie bevestigingsmail

  Maak links een afspraak keuze

  meer diensten.

  inspiratie

  We nemen klanten mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van content.

  Dit doen we met zelfontwikkelde masterclasses en inspiratiesessies. Ook schrijven we regelmatig columns in vak media. En hoor je ons op de radio.

  creatie

  We bedenken creatieve campagnes in every step of the journey. In elke vorm. Voor elk mediakanaal.

  Van 360-campagnes tot blogs. Van video’s tot social strategieën, seo-copy en meer. En het mooie is: we produceren het allemaal zelf.

  optimalisatie

  Een strategie met groeidoelstellingen nodig? PR-aandacht? Goede vindbaarheid? Check, check en dubbelcheck.

  We zorgen ervoor dat je organische verkeer een boost krijgt én houdt. Dit vertalen we door naar journeys die in elke stap meetbare resultaten laten zien. Verteld in een duidelijke taal.

  Meer weten? Plan een video call in!

  Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.