fonk150

FONK150 Best Agencies 2022: we staan drie keer in de lijst.

Ieder jaar stelt Fonk Magazine de lijst der bureaulijsten samen: welke bureaus hebben de meest tevreden opdrachtgevers? Er vallen punten te scoren op creativiteit, effectiviteit en business accelerator. Dit jaar werd de lijst omgetoverd tot de FONK150 Best Agencies 2022 en ook wij wisten meerdere plekjes in de lijst te veroveren!

Trots op onze score

We zijn dit jaar extra trots, want Fonk Magazine heeft de criteria vanwege de vele deelnemers aangescherpt. Er moest namelijk een gemiddelde klanttevredenheidscore van een 8+ gehaald worden in plaats van een 7, zoals voorgaande jaren. Wij zijn als bureau in de prijzen gevallen in de categorie Content Creatie als meest creatieve bureau, meest effectieve bureau én beste business accelerator. Met een gemiddelde score van 8,9! Natuurlijk zijn we hier als team ontzettend blij mee en is het een mooie beloning voor al ons harde werk van het afgelopen jaar.

Creativiteit, effectiviteit en business acceleratie

Bij qontent matters denken we in oplossingen en gaan we altijd voor het best haalbare. Of het nu een uitdaging is op het gebied van creativiteit, budget of timing, bij ons is het glas halfvol. De communicatie richting onze klanten doen we in een begrijpelijke taal en we zijn altijd bereikbaar. In 2022 hebben we de lat voor onszelf nog hoger gelegd en daarom is het extra mooi dat we dit nu terugzien in de klanttevredenheidsscore.

In de categorieën Meest Creatief (score 9,25) en Beste Business Accelerators (score 8,25) zijn we op de derde plek geëindigd en we hebben een mooie vierde plek behaald in de categorie Meest Effectief (score 8,5). Natuurlijk staat ons gemotiveerde team in de startblokken om deze trend in 2023 voort te zetten. Sterker nog, we hopen volgend jaar met nog hogere scores in de lijst te kunnen staan. Voor nu: heel veel dank aan al onze klanten en let’s do this!

“Trots op het topteam van qontent matters en natuurlijk dankbaar voor onze opdrachtgevers die hebben meegewerkt aan dit onderzoek en ons zulke mooie cijfers hebben gegeven.”

Kiki Maaskant, Managing Director bij qontent matters
Meer weten? Plan een video call in!

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.