Just Getting Started: VEA-initiatief voor startende bureaudirecteuren.

De reden van het initiatief van qontent matters en Lijm.Amsterdam is simpel: het Nederlandse bureaulandschap ontwikkelt zich heel snel. Nieuwe communicatiekanalen en bijbehorende middelen volgen elkaar in rap tempo op. En jonge, ondernemende creatieven spelen hier steeds sneller, slimmer en effectiever op in. Hierdoor zijn er steeds meer nieuwe diensten die het verhaal van merken altijd en overal effectief vertellen.

Maar waar begin je als jonge bureaudirecteur? En waar kruisen de belangen met traditionele bureaus? Dáár is VEA’s Just Getting Started voor. In deze community komt de nieuwe generatie bureaudirecteuren bij elkaar waarin VEA een initiatief faciliteert voor vragen, ideeën en gastsprekers.

just getting started vea bijeenkomst qontent matters

Geen poespas

Just Getting Started is een low-key community zonder poespas. Elk kwartaal komt een nieuw thema aan bod in de bijeenkomst, maar dezelfde 4 p’s zijn altijd het uitgangspunt: pitches, productie, personeel en poen. Tijdens deze kwartaalbijeenkomsten hebben de startende bureaudirecteuren de kans onderling ervaringen uit te wisselen. Het doel? Elkaar inspireren en van elkaar te leren.

just getting started lijm amsterdam

Onze Creative Director Danijel Dercksen is samen met Lars Reimink van Lijm.Amsterdam initiatiefnemer van Just Getting Started. Hij zegt hierover: “Iedereen kent natuurlijk wel een paar mensen in de Nederlandse reclamewereld. Maar toch is het fijn om te sparren met gelijkgestemden die in dezelfde fase zitten en eenzelfde ontwikkeling doormaken. Zo kunnen we elkaar inspireren, maar ook van elkaar leren.”

“De laatste paar jaar timmeren we met qontent matters lekker aan de weg. En het was fijn dat er af en toe iemand op ons pad kwam die ons een belangrijk inzicht gaf het bureau beter te runnen. Nu hebben we dat nog steeds en denken we soms na het krijgen van een advies: ‘als iemand dat ons eerder had verteld, had dat twee jaar van ons leven gescheeld!’ Juist daarom zijn we extra torts dat we samen met Lijm.Amsterdam en de VEA Just Getting Started starten.”

Aanmelden? Kom maar door!

Startende bureaudirecteuren met een bureau van vijf jaar oud of jonger kunnen zich nu aanmelden voor de Just Getting Started-community. Op donderdag 3 december 2020 is de eerste (digitale) introductiesessie. De eerste bijeenkomst volgt in het eerste kwartaal van 2021.

Meer weten? Plan een video call in!

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.