SAN New Kids on the Block Accent 2021: we staan op de shortlist!.

Maximaal drie jaar oud, ‘Here to Stay’ (innovatief en vernieuwend), werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen. Dat zijn de voorwaarden waaraan je moet voldoen om een plekje op de felbegeerde longlist te bemachtigen. Om uiteindelijk natuurlijk die prijs te winnen: de SAN New Kids on the Block Accent 2021. Dé award voor jonge, innovatieve bureaus.

Een mooie beloning

Het is niet de eerste keer dat we genomineerd zijn voor SAN New Kids on the Block. Vorig jaar haalden we ook de longlist, maar bereikten we nét niet de finale. Een mooie tweede kans dus, want in 2020 leerden we ontzettend veel en maakten we grote stappen. Dat is te danken aan ons jonge, getalenteerde en ontzettend gedreven team dat zich niet van de wijs laat brengen door een pandemie. Het winnen van de award zou dan ook een mooie beloning zijn voor het harde werken van de afgelopen jaren.

Kiki Maaskant, Client Service Director bij qontent matters: “We zijn ontzettend blij en trots dat we ons als eerste bureau hebben gekwalificeerd voor de longlist. We kijken ernaar uit onszelf verder te presenteren aan de vakjury en daar ons visitekaartje af te geven.”

We zijn er dus nog niet, maar voor nu: bedankt voor jullie hulp.

Van longlist naar shortlist

En het is ons gelukt! We staan op de shortlist voor de SAN Accent New Kids on the Block 2020. Dat betekent dat we ons, samen met vijf andere bureaus, mogen presenteren aan de jury op 20 april. Te gek dat we al zo ver zijn gekomen én dit is al onze tweede SAN-nominatie dit jaar! Maar we hopen natuurlijk op die felbegeerde plek in de finale op 27 mei tijdens de uitreiking van SAN New Kids on the Block Accent 2021. We keep you updated!

Meer weten? Plan een video call in!

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.